Societat 23/06/2021

Ja es poden consultar les notes de la selectivitat

Universitats penja els resultats a la seva pàgina web i s'hi pot accedir amb el DNI i la contrasenya personal

ARA
1 min
Estudiants en el primer dia dels examens de selectivitat d'aquest any

BarcelonaEls estudiants que aquest any s'han examinat de les PAU ja poden saber des d'avui la nota que han obtingut, tot i que oficialment no es publicaran fins passat Sant Joan, el 25 de juny. El departament d'Universitats i Recerca ha penjat a la seva web la llista, a la qual es pot accedir a través de la identificació amb el DNI i la contrasenya personal assignada per a les proves. Aquí tens l'enllaç per consultar les notes si has fet la convocatòria ordinària.

Per saber quina és la nota de tall de cada facultat encara caldrà esperar uns dies més, i el període de preinscripció per reservar plaça universitària s'allarga fins a l'1 de juliol.

Les PAU d'aquest any han sigut les segones que s'han hagut de fer sota les restriccions higièniques del coronavirus i han estat marcades per la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d'obligar la Generalitat a donar el mateix tracte als exàmens en català i en castellà, deixant de prioritzar la llengua vehicular del sistema educatiu, que és el català. Amb tot, només un 5% de l'alumnat que es va examinar va demanar el text en castellà, un percentatge semblant al d'anys anteriors.

stats