Societat 14/08/2015

Així va ser la detenció de Sergio Morate a Romania, principal sospitós dels crims de Conca

Va sortir d’Espanya per Portbou, des d’on es va desplaçar fins a Romania, on es creia que hi podia tenir contactes

Ara
1 min

BarcelonaSergio Morate estava desaparegut des del dijous 6 d’agost, el mateix dia que van ser vistes per última vegada Laura del Hoyo i Marina Okarynska, les dues noies que es van trobar mortes dimecres al riu Huécar, a Conca. Morate és el principal sospitós del presumpte doble homicidi, i ahir la policia el va detenir a Lugoj (Romania), acompanyat per dues persones més de nacionalitat romanesa, que també van ser arrestades. Morate no va oposar resistència, tal com s'aprecia al vídeo que ha fet públic la policia de Romania.

Segons les primeres investigacions, el sospitós va sortir d’Espanya per Portbou (Alt Empordà), des d’on es va desplaçar fins a Romania, on es creu que hi podia tenir contactes. Així, podria haver escollit aquest país assessorat per un excompany de presó que li hauria facilitat informació d’un possible amagatall.

Ara els investigadors treballen amb la hipòtesi que Sergio Morate podria haver planificat amb antelació i de manera exhaustiva el crim. La policia així ho creu, ja que tenia calç a casa i no ha utilitzat cap telèfon mòbil ni targeta de crèdit o dèbit. D’altra banda, els investigadors ja van prendre ahir declaració a un amic de Morate, que és a la presó i que va mantenir una relació sentimental amb una de les joves mortes.

stats