SOCIETAT
Societat 11/05/2012

Els serveis mínims dels FGC es compleixen amb normalitat durant la jornada d'avui

Els sindicats tenen convocades noves jornades de vaga per als pròxims dies 24, 25 i 26 d'aquest mes de maig i per als dies 12, 13 i 14 de juny

Efe
1 min

BarcelonaEls serveis mínims dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s'estan complint amb normalitat en la segona jornada de vaga que estan portant a terme els treballadors d'aquesta empresa. Segons han informat fonts de l'empresa, a les 16.00 hores han tornat a funcionar els serveis mínims dels trens, que operen segons el previst, igual que aquest matí.

La Generalitat va establir per a les jornades de vaga d'ahir i avui uns serveis mínims del 50% en les hores punta, entre les 06.30 i les 09.30 hores i entre les 16.00 i les 20.00 hores, mentre que durant la resta del dia no hi ha servei. El dia d'avui, els serveis mínims s'estan complint amb total normalitat després dels incidents registrats ahir, quan un grup de piquets va impedir el compliment dels serveis decretats.

Els sindicats tenen convocades noves jornades de vaga per als pròxims dies 24, 25 i 26 d'aquest mes de maig i per als dies 12, 13 i 14 de juny. Els representants dels treballadors protesten perquè l'empresa els aplica totes les retallades salarials que el govern català ha plantejat per a la funció pública. A més, denuncien que estan sense conveni col·lectiu des de fa gairebé dos anys.

stats