Successos

Busquen un ciclista per l'apunyalament d'un taxista davant la Boqueria

S’ha produït durant una baralla que Élite Taxi atribueix a un robatori

2 min
Una parada de taxis al centre de Barcelona en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra busquen un ciclista per presumptament haver apunyalat un taxista davant el mercat de la Boqueria de Barcelona. L'agressió s’ha produït durant una baralla a dos quarts d’onze d’aquest matí a la parada de taxis que hi ha en aquest punt, ubicada al lateral del carrer que transcorre entre la Rambla i el Mercat de la Boqueria. S’està investigant què ha motivat la discussió entre el ciclista i el taxista, que s’han acabat enfrontant. L’associació Élite Taxi ho ha atribuït a un robatori. En aquesta disputa el ciclista ha tret una navalla i ha causat diverses ferides al taxista, una de les quals a la mà.

Els agents dels Mossos li han hagut de fer un torniquet perquè sagnava molt, fins que el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha pogut portar a l'hospital. Amb tot, no es tem per la seva vida. Malgrat l'ampli dispositiu que ha desplegat la policia quan ha arribat, el ciclista ja havia fugit i des d’aleshores el busquen com a presumpte responsable de l’agressió. Segons Élite Taxi, el taxista ha rebut la punyalada perquè s’ha adonat que el ciclista intentava robar a un client a qui havia despistat amb l’excusa que quan el client havia obert la porta del taxi havia topat contra la bicicleta.

La mateixa entitat ha assegurat que en el moment que el taxista s’ha encarat amb el ciclista s’ha trobat una navalla al coll, i quan ha volgut defensar-se ha patit diversos talls, a la zona de la cara i del braç. Élite Taxi ha denunciat que el seu gremi hagi sumat una nova agressió “a la mateixa zona de sempre” de Barcelona. L’associació ha agraït als Mossos i a la Guàrdia Urbana la ràpida actuació d’aquest matí, però ha lamentat que no s’avanci en la seguretat del sector. “Gràcies al nostre company, un usuari se’n va cap a casa amb la cartera i el telèfon, encara que al taxista gairebé li ha costat la vida”, ha dit l’entitat.

stats