Successos

Detingut per assassinar la mare a Maçanet de la Selva

El fill ha apunyalat la dona després d'una discussió i ha fugit amb un quad fins a Massanes

Ara
2 min
Dues ambulàncies del SEM en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte responsable de la mort de la seva mare aquest dissabte al municipi gironí de Maçanet de la Selva. La principal hipòtesi és que l'agressor, d'uns 30 anys, hauria mort la dona, de 51, d’una ganivetada al coll després de mantenir una discussió a l'habitatge familiar, ubicat al veïnat de Torre Marat, segons ha avançat el Diari de Girona.

La policia ha rebut un avís a les 11.50 hores que alertava que hi havia una persona ferida per arma blanca al carrer. Familiars de la víctima haurien portat la dona ferida fins a una ambulància del SEM que té la base a la piscina del poble, i diverses dotacions policials i del SEM s’han desplaçat al lloc dels fets per intentar salvar-li la vida. Malauradament, la dona ha mort poc després.

Fonts coneixedores del cas han explicat a l'ACN que l'agressor hauria fugit de la masia familiar amb un quad. La policia ha localitzat el presumpte autor poc abans de les quatre de la tarda a Massanes, a uns 11 km de distància de la finca familiar, amb un fort desplegament policial, inclòs un helicòpter. Les properes hores passarà a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del crim. L’Ajuntament de Maçanet ha lamentat profundament la mort de la dona i ha condemnat el crim i, en un comunicat, ha explicat que el noi podria haver patit un brot psicòtic. L’alcaldessa del municipi, Natàlia Figueras, ha decretat un dia de dol a partir de diumenge i aquest mateix dissabte es farà un minut de silenci a la plaça de l’Ajuntament.

stats