Successos
Societat Successos 17/11/2022

Una dona droga el seu marit amb una croqueta per robar-li 30.000 euros

Feia un mes que havien començat els tràmits del divorci

ARA
1 min
Croquetes, el cruixent que arrebossa la bona cuina

BarcelonaEl matrimoni entre la Marta Belén i el Juan Carlos va arribar al final. Van decidir separar-se. Quan feia un mes que havien començat els tràmits del divorci van quedar en un bar del barri de la Paz de Saragossa per parlar-ne. Van demanar croquetes. El Juan Carlos es va aixecar un moment per anar a demanar una cosa a la barra i la Marta Belén va aprofitar-ho per treure un flascó amb benzodiazepina, un somnífer. Va introduir el narcòtic dins d'una croqueta i va esperar que el seu marit se la mengés.

El Juan Carlos va començar a trobar-se malament, i van decidir abandonar al local. No van anar a l'hospital, sinó a casa del Juan Carlos perquè descansés. L'endemà es va aixecar sense recordar absolutament res. L'última escena que recordava era ell sortint del bar. En un moment del matí va decidir mirar el seu compte bancari i va descobrir que hi havia 27.000 euros menys. On havien anat? Al compte de la seva dona. Va denunciar els fets.

L'11 de novembre, segons informa Efe, la Policia Nacional va detenir la Marta Belén després de buscar-la durant setmanes. L'acusen d'haver drogat el seu marit per poder accedir al seu telèfon i transferir diners al seu propi compte. La dona no tenia antecedents policials i ha quedat en llibertat a l'espera que la citi l'autoritat judicial. La policia ha descartat que volgués assassinar el seu marit i li atribueix delictes d'estafa i de lesions.

stats