Successos
Societat Successos 20/09/2022

Mor tirotejada l'empleada d'un bingo de Tortosa durant un atracament

Els Mossos detenen cinc persones relacionades amb els fets, que han deixat un altre home ferit

Ara
2 min
El bingo on es va produir l'atracament.

BarcelonaUna empleada d'un bingo de Tortosa ha mort aquesta matinada d'un tret durant un atracament a l'establiment on estava treballant. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, els fets han passat poc després de la mitjanit, quan un grup d’homes ha irromput al local i han ferit de gravetat la treballadora i també un dels clients. Tots dos han estat traslladats a un centre hospitalari de Tortosa i la dona ha mort poques hores després. Els Mossos han detingut poc abans de les 21 de la nit cinc persones relacionades amb l'homicidi. L'Ajuntament de Tortosa ha precisat en un comunicat que els detinguts són un grup de persones arribat de fora del municipi i que podrien estaran relacionats amb altres fets delictius comesos a diferents punts de l'Estat. El consistori també concreta que el soroll que s'ha sentit durant la detenció, en una operació conjunta de Mossos i Policia Nacional, no era de trets, sinó de granades ensordidores, que les unitats especialitzades poden fer servir per atordir persones.

La dona ha rebut un tret al cap que ha resultat mortal, mentre que l'home ha rebut l'impacte d'una bala a l'espatlla i, tot i que segueix ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, no es tem per la seva vida i està estable dins de la gravetat. Segons fonts consultades per l'ACN, els atracadors eren tres i van accedir al local vestits de negre i encaputxats. Quan van arribar van ferir l'home i en marxar, just després que la víctima mortal activés l'alarma, li haurien disparat a boca de canó.

Quan els atracadors van accedir al local de jocs a l'interior només hi quedaven les dues víctimes, el client i la treballadora. L'establiment estava a punt de tancar. Segons expliquen fonts pròximes, el mòbil de l'atracament podria no ser econòmic perquè no s'haurien endut els diners que hi havia al bingo.

El Bingo Vali està situat als baixos d'un edifici residencial de la plaça Corona d'Aragó, un dels principals accessos de la capital ebrenca. A la mateixa rotonda hi ha una benzinera amb servei 24 hores i un dels principals hotels de la ciutat.

L'àrea d'investigació criminal de les Terres de l'Ebre s'ha fet càrrec de la investigació, que està sota secret de sumari. L'establiment, que ha lamentat els fets, s'ha posat a disposició "de la policia i de l'administració" per facilitar-los informació i col·laborar. El grup Valisa, propietari del bingo, ha explicat que els trets s'han produït durant un atracament. "Són moments molt difícils per a tots", ha afirmat el conseller delegat del grup, José Vall, que també ha agraït les mostres de suport i "la professionalitat" de la policia.

stats