Successos
Societat Successos 24/06/2023

Dos morts en un tiroteig a Alella

Els Mossos busquen els autors del trets

1 min
Mossos d'Esquadra

BarcelonaDues persones han mort aquest divendres al vespre en un tiroteig a Alella, a la comarca del Maresme. Segons fonts policials, els fets haurien passat cap a les 19 h i a l'interior d’un domicili. Després, els presumptes autors dels trets han fugit en diversos vehicles. Una de les víctimes ha aparegut a la mateixa casa i l'altra tot apunta que l'haurien trobat a l'interior d'un cotxe proper.

Els investigadors de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord ja són al lloc dels fets i han obert una investigació. La tasca policial se centra a hores d'ara a intentar trobar els autors del tiroteig i els responsables de la mort d'aquestes dues persones.

Segons les primeres informacions recopilades per la policia, semblaria un conflicte relacionat amb el tràfic de drogues.

Els lectors de matrícules que hi ha a diversos punts del municipi podran servir als Mossos per rastrejar el vehicle on van fugir els atacants. Segons l'alcalde d'Alella, Marc Almendro, els veïns estan "consternats" i sorpresos pel crim: “Ens costa entendre que pugui passar quelcom així i que hagi estat a Alella”, ha dit en declaracions a l'ACN.

stats