Successos

Els Mossos investiguen un agent que va clavar una bufetada a un home a Olot

Els fets van passar aquest dimecres a la nit a la capital de la Garrotxa

1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació interna contra un agent del cos per una polèmica actuació aquest dimecres a la nit a Olot (Garrotxa). Va ser l'endemà, aquest dijous, quan els Mossos van tenir coneixement d'un vídeo que corria per les xarxes socials: un home està assegut a terra i l'agent li clava una bufetada a la cara. Segons fonts policials, els Mossos van ser requerits per la presència d'aquest home, que molestava els veïns fent soroll de matinada. Hi van anar tres agents de la policia.

En el vídeo, fet públic per Infogarrotxa, es pot veure com els agents s'hi van apropant i un d'ells li diu a l'home que vagi "a dormir la mona". L'home està assegut al mig del carrer i respon: "Torna'm a pegar, torna'm a pegar". Després, l'agent li clava una bufetada a la cara i l'home es queda estirat a terra. El mosso afegeix: "Calla d'una vegada, d'acord? Ho has entès? Estàs molestant. Et trobes millor, ja?"

La prefectura de la policia ha decidit enviar aquesta qüestió a la Divisió d'Afers Interns (DAI), coneguda popularment com la "policia de la policia". Ja han obert una investigació per esclarir què ha passat. De moment, no consta cap mesura cautelar contra l'agent, tot i que no es descarta que arribi en les pròximes hores. La DAI també està investigant què va passar abans que els veïns comencessin a gravar el vídeo. L'home diu "torna'm a pegar" i això fa sospitar que l'actuació policial no va començar en aquell moment.

stats