Successos

Un nen de 12 anys, en estat crític després de ser atropellat per una furgoneta a Barcelona

El sinistre ha sigut al passeig Maragall quan el menor ha creuat en vermell un pas de vianants

2 min
Pas de vianants on ha tingut lloc l'accident.

BarcelonaUn nen de 12 anys ha estat traslladat aquest dimarts al migdia en estat crític a un hospital després que un camió de petites dimensions l'hagi atropellat al passeig Maragall de Barcelona, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ja l'han derivat a l'hospital amb diverses ferides greus. Els fets han passat cap a les 14:30 h d'aquest dimarts i efectius de la Guàrdia Urbana s'hi han desplaçat per investigar les circumstàncies del sinistre.

Segons diversos testimonis consultats per l'ARA, l'accident ha sigut en un pas de vianants del passeig Maragall, a la cruïlla amb el carrer del Xiprer. El nen, que és veí del barri i anava sol, ha intentat creuar el pas de vianants quan el seu semàfor estava vermell i el dels cotxes, verd. Els vehicles que circulaven al carril que ell tenia més a prop estaven parats perquè més endavant hi havia un embús. En canvi, els del següent carril (que anaven en l'altre sentit) sí que avançaven. La furgoneta, que anava en aquesta direcció, ha intentat esquivar el menor, però finalment no ha pogut evitar l'impacte. "El vehicle no anava de pressa i tenia el seu semàfor verd", explicava un altre conductor testimoni dels fets. El mateix testimoni precisava que el nen ha intentat travessar el pas de vianants corrents. "Tot ha anat molt de pressa", assegurava el conductor, que en aquell moment estava parat per l'embús just davant del pas de vianants.

El conductor de la furgoneta va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues. El nen ha patit una forta ferida al cap, a conseqüència de l'atropellament i la caiguda. En qüestió de minuts, diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i de la Guàrdia Urbana han atès el menor, que ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital de Sant Pau, acompanyat de la mare, que ha arribat ràpidament al lloc dels fets després que l'avisessin de l'accident.

stats