Successos

Nou crim a Catalunya: troben al Bages el cadàver d'un jove desaparegut a Tarragona

El cos l'han trobat en una zona boscosa a la llera del riu Cardener

1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra en una imatge d’arxiu.

BarcelonaNou crim a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han localitzat un cadàver amb signes de violència en una zona boscosa a prop de la llera del riu Cardener, al terme municipal de Callús, a la comarca del Bages. Segons ha pogut saber l'ARA, la víctima és un home de 28 anys que no és del municipi, sinó de les comarques de Tarragona, i que feia temps que estava desaparegut. De fet, la seva família havia presentat una denúncia per desaparició. La policia treballa amb la hipòtesi que l'autor o autors del crim van abandonar el cadàver en aquest punt ocult del Bages. De moment, no hi ha cap detingut.

La policia va localitzar el cadàver dimarts a la nit, a les 23.45 h. Fonts coneixedores dels fets apunten que el cos presentava diverses lesions, sense concretar encara si eren cops o ferides d'arma blanca. Segons ha pogut saber aquest diari, han sigut els Mossos els que han localitzat directament el cos sense vida del jove. Per arribar-hi, un element ha sigut clau: el seu telèfon mòbil. La policia va poder ubicar el mòbil de la víctima a Callús i això els va portar a la llera del riu Cardener. El mòbil va aparèixer en una zona a prop d'on finalment els agents van trobar el cadàver.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central s'ha fet càrrec de la investigació per tal d'esclarir els fets i les circumstàncies de la mort.

stats