Mobilitat

Tres morts i deu ferits en un accident entre un camió i quatre cotxes a l'AP-7

Els Mossos detenen el conductor del camió com a presumpte autor de tres homicidis imprudents

ARA
1 min
Imatges aèries de l'accident mortal d'aquest dilluns a l'AP-7

BarcelonaTres persones d'entre 62 i 65 anys han mort i deu més han resultat ferides de diversa consideració en un accident múltiple entre un camió i quatre cotxes aquest dilluns a l'autopista AP-7, al seu pas per Barberà del Vallès (Vallès Occidental). Un dels turismes implicats en el sinistre es va incendiar. Els Mossos van detenir ahir al vespre el conductor del camió per ser el suposat autor dels tres homicidis imprudents.

Les víctimes mortals són el conductor del cotxe cremat i dos passatgers que viatjaven als seients de darrera d'un dels altres turismes. Entre els ferits, un està en estat crític, sis més tenen lesions o ferides menys greus i la resta està lleu. Els equips d'emergència encara investiguen què ha desencadenat l'accident però tot apunta a una imprudència del camioner, que ha quedat arrestat. Les víctimes mortals tenien 62, 64 i 65 anys i eren veïnes de Cerdanyola del Vallès i Barcelona. Un dels ferits està en estat crític a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que el sinistre va passar poc abans de les tres de la tarda, al quilòmetre 148 de la via en sentit Tarragona. Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i sis ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes ja són 10 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals que aporta el Servei Català de Trànsit.

Aquí pots veure'n les imatges aèries:

stats