Societat 03/02/2013

Un home ferit greu a Figueres després de ser apunyalat pel seu company de pis

Els Mossos van detenir l'agressor, que també va rebre ferides al cap durant la baralla. La víctima es troba fora de perill

Acn
1 min

FigueresUn home d'uns 50 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, va resultar ferit greu aquest dissabte a la nit després de ser apunyalat amb una arma blanca a l'abdomen durant una baralla amb el seu company de pis en un immoble de Figueres. Els fets van passar cap a les deu del vespre al número 20 del carrer Eres de la Vila de la capital de l'Alt Empordà, i la víctima va haver de ser traslladada en estat greu a l'Hospital de Figueres.

L'agressor, d'uns 40 anys i de nacionalitat dominicana, va ser detingut per un delicte d'agressions i també va haver de ser assistit pel SEM amb ferides al cap. La víctima es troba fora de perill i aquest diumenge ja estava ingressada a planta.

Els Mossos d'Esquadra han informat que els fets van succeir cap a les deu de la nit, ahir dissabte, quan la Guàrdia Urbana va demanar suport al Mossos davant una baralla en un immoble de Figueres. Per causes que no se saben, els dos homes van començar a barallar-se i un d'ells va resultar ferit per arma blanca a l'abdomen. L'agressor, de nacionalitat dominicana, també es va fer ferides lleus al cap.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor per un delicte de lesions. La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Figueres en estat greu. Tot i això, aquest diumenge ja estava fora de perill i es trobava ingressat a planta.

stats