Societat 18/09/2019

Ferit crític el conductor d'un camió bolcat a l'AP-2 que ha vessat tota la càrrega de quitrà

La via ha estat tallada des de les set de la tarda fins a tres quarts de nou del vespre

Ara / Acn
1 min
Imatge d'arxiu d'un cotxe de bombers.

BarcelonaEl conductor d'un camió bolcat a l'AP-2, al terme municipal de les Borges Blanques, que ha vessat tota la càrrega de quitrà que transportava –uns 20.000 litres– ha quedat ferit crític, segons han indicat aquest dimecres fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda al quilòmetre 167, en sentit Girona, però els Bombers de la Generalitat seguien treballant a dos quarts de deu de la nit per rescatar el conductor atrapat entre la ferralla del camió.

El servei de Protecció Civil ha activat aquest dimecres la fase d'alerta del pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat).

Fins a vuit dotacions dels Bombers s'han dirigit al lloc de l'accident per recollir la càrrega, que ha vessat pràcticament del tot, i per alliberar el conductor del camió, que ha quedat atrapat. Cap a dos quarts de nou els Bombers han aconseguit aturar la fuita i s'ha reobert la circulació en sentit Lleida.

stats