Societat 16/06/2014

El foc de Tivissa ja ha afectat 150 hectàrees de massa forestal

Els Bombers continuen treballant contra un incendi situat en una zona d'accés difícil que obliga a abordar-lo des de l'aire

Acn
1 min
La fumera que ha provocat l'incendi de Tivissa, vist des del camí de Gavadà / ACN

TivissaL'incendi que crema des d'aquest diumenge a la Serra de la Creu de Tivissa (Ribera d'Ebre) ja ha cremat 150 hectàrees de massa forestal, segons l'última actualització, encara provisional, que han facilitat els Agents Rurals. Els Bombers encara no tenen previsió de control del foc ja que les característiques de la zona fan que el 99% de la superfície que crema sigui inaccessible als mitjans terrestres. "Estem davant d'un foc amb unes característiques gens habituals i amb la circumstància extraordinària que gairebé tot s'ha d'abordar des de l'aire", ha explicat el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament, Ramon Parés.

Els Bombers han explicat que al foc hi continuen treballant trenta dotacions terrestres i setze mitjans aeris, vuit helicòpters, quatre avions de vigilància i atac, dos hidroavions del ministeri d'Agricultura i Medi Ambient i dos helicòpters de les Brigades de Reforç en Incendis Forestals, també del ministeri.

stats