Societat 26/11/2015

Torna el BCN Ethical Fashion Fest amb la moda més sostenible

El festival té lloc els dies 28 i 29 de novembre i l’Argentina n’és el país convidat

Ara
1 min
foto

BarcelonaLa segona edició del BCN Ethical Fashion Fest (BEFF), el festival de moda sostenible de Barcelona, que ha convertit la capital catalana en un referent de l’slow fashion del sud d’Europa, té lloc aquest cap de setmana. Organitzat per l’associació Moda Sostenible Barcelona, l’esdeveniment reuneix més de 45 marques de moda ètica a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona en dues jornades que pretenen fomentar una altra manera de fer moda.

Aquest any el festival, que fomenta i promou una altra manera de produir i consumir moda, té com a país convidat l’Argentina. També s’hi han preparat desfilades, conferències i projecció d’audiovisuals. L’horari de dissabte és d’11h a 21h i el de diumenge, de 10h a 14h.

A la passarel·la i les botigues efímeres trobareu dissenyadors independents, marques de moda locals, per a adults i per a infants, i botigues de moda sostenible de la capital, tant d’associats com de no associats a Moda Sostenible Barcelona. Les xerrades versaran sobre el medi ambient, l’impacte social de la producció tèxtil i l’estil de vida saludable, entre altres temes.

stats