Societat 11/02/2019

Un torniquet dels Mossos per salvar un apunyalat

Un noi de 20 anys resulta ferit per arma blanca al Portal de l'Àngel en una baralla

Jordi Mumbrú / Pau Esparch
1 min
Imatge d'arxiu de Portal de l'Àngel a la nit

BarcelonaUna intervenció de dos agents dels Mossos d'Esquadra va ser clau per poder aturar l'hemorràgia que patia la víctima d'un apunyalament a Barcelona. Els policies van actuar immediatament diumenge a la nit quan es van trobar un noi de 20 anys de nacionalitat marroquina ferit després d'una baralla que s'havia produït entre un grup de joves a la zona del Portal de l'Àngel. El noi tenia un tall a la cama i va haver de ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau, on continua ingressat. Els Mossos busquen l'autor de la lesió.

Els fets van passar al voltant de les 22.15 h, quan durant una baralla un jove va rebre una punyalada a la cama. Fonts policials asseguren a l'ARA que la lesió era a la zona de l'artèria femoral, cosa que va provocar que el noi perdés molta sang. Tot i això, les mateixes fonts apunten que un caporal i un agent dels Mossos que van atendre el jove li van fer un torniquet per aturar l'hemorràgia. Els agents, que s'havien trobat la situació patrullant pel carrer, van decidir actuar mentre no arribava l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Fonts dels Mossos expliquen que els policies, de la unitat de seguretat ciutadana, van seguir en la seva intervenció les instruccions que els van donar en tot moment des del SEM. Un cop va arribar l'ambulància, els agents van fer l'acompanyament. El noi va ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau. Els Mossos van obrir una investigació per una agressió feta amb una arma blanca.

De moment, la policia no ha trobat l'autor de l'apunyalament, a qui atribuirien un delicte de lesions. El ferit està estable.

stats