Societat 13/03/2014

Tota la formació professional, al mòbil

Ja es pot descarregar una aplicació amb tota l'oferta formativa i orientació acadèmica de l'FP a Barcelona per al curs 2014-2015

Ara
1 min
El Govern vol elevar al 42% els alumnes que opten per FP

BarcelonaUn any més, la Fundació BCN Formació Professional torna a posar a disposició de l'alumnat d'ESO, batxillerat i FP tota la informació sobre l'oferta formativa, els centres i instituts de formació professional de la ciutat per al proper curs 2014-15. I ho fa mitjançant una aplicació renovada per a mòbils i tauletes, en sistema iOS, Android, i un programari en format web. Com a novetat, aquesta guia de l'FP 2014-15 incorpora una secció dedicada a l'orientació sobre estudis professionalitzadors i itineraris adreçada a l'alumnat i a les seves famílies.

La guia es pot consultar des d'aquest dimecres 12 de març, coincidint amb l'inici del Saló de l'Ensenyament 2014. Es pot descarregar directament des de l'adreça web de la Fundació, però també està disponible a Google Play, l'APP Store d'Apple i al portal d'APPS de l'Ajuntament de Barcelona. En format web també es pot consultar a les pàgines de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, de la Fundació BCN Formació Professional i del Consorci d'Educació de Barcelona.

En tots els casos es podrà trobar tota l'oferta formativa de la ciutat, els tipus d'estudis que s'ofereixen de grau mitjà o superior, els horaris d'aquests als centres de formació professional de Barcelona i la seva geolocalització. És més, també es podran visualitzar vídeos de presentació dels diferents centres.

stats