Societat 28/08/2015

Trànsit demana extremar la precaució aquest cap de setmana pel retorn de les vacances

L'SCT i els Mossos d'Esquadra establiran aquest cap de setmana un dispositiu de 471 controls a les carreteres

Ara
1 min
Trànsit planteja retirar el carnet a addictes a l'alcohol i les drogues Casc per als ciclistes menors de 15 anys

BarcelonaEl Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra establiran un dispositiu de 471 controls aquest cap de setmana de retorn de moltes famílies després de les vacances d'estiu. Es posarà èmfasi en la vigilància de drogoalcoholèmies i en la prevenció de les distraccions.

Davant la preocupació per l'increment de les víctimes per sinistres aquest 2015 a les carreteres catalanes, l'SCT demana als usuaris que no baixin la guàrdia i que extremin la prudència en la conducció. De fet, durant la jornada d'aquest divendres hi ha hagut tres morts després de col·lidir amb altres vehicles.

Pel que fa a les mesures especials per minimitzar les afectacions viàries, l'SCT habilitarà diumenge a la tarda carrils addicionals en el sentit contrari a l'habitual a la C-32 entre el Garraf i l'Hospitalet de Llobregat i a l'AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès. A la C-31 s'aplicarà una ordenació especial de mobilitat a Platja d'Aro (rotonda de la Nàutica) i a la C-65 a Cassà de la Selva. D'altra banda, s'anul·larà el carril lent de la C-14 entre Reus i Montblanc en sentit nord.

A la N-340, s'aplicarà una ordenació i regulació especial a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre com a mesura preventiva. Es posaran cons a l'eix central de la via per evitar avançaments i possibles girs a l'esquerra a l'altura de Torredembarra i a l'Ametlla de Mar.

stats