SOCIETAT
Societat 26/04/2012

Tres persones es lliuren per la mort de l'home atropellat pel metro durant una baralla

S'han personat al jutjat aquest matí

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres persones que s'han personat als jutjats per la seva suposada vinculació amb la mort d'un home que dissabte passat dia 21 va morir atropellat pel metro a Barcelona, pel que sembla quan intervenia en una baralla.

Segons que han informat a Efe fonts policials, els tres detinguts, que passaran demà a disposició judicial, han estat arrestats després que es personessin als jutjats, on la titular del jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona investiga aquest succés.

La víctima, un home de 31 anys i origen peruà, va morir dissabte passat 21 d'abril cap a les 06.55 hores del matí en caure a les vies del metro a l'estació de Marina i ser atropellat per un comboi, en el transcurs d'una baralla en què haurien participat entre 3 i 5 persones.

Segons fonts pròximes al cas, la víctima, un exsuboficial de la policia peruana que ara treballava a Barcelona com a encarregat de seguretat d'una cadena de supermercats, podria haver caigut a les vies en intervenir en la baralla.

stats