Societat 08/08/2016

Troben un cadàver prop d'un parc aquàtic de Platja d'Aro

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i intenten identificar el cos, que es troba en avançat estat de descomposició

Efe
1 min
Canonada on s'ha trobat el cos situada a pocs metres del parc aquàtic Aquadiver

Platja d'AroEls Mossos d'Esquadra investiguen la troballa d'un cos en avançat estat de descomposició prop del parc aquàtic Aquadiver, de Platja d'Aro. Una treballadora ha descobert el cadàver al costat d'una canonada propera a les instal·lacions, situades a tocar de la carretera C-31.

La policia intenta identificar el cos i ha obert una investigació per aclarir els fets. Han rebut l'avís de la troballa cap a tres quarts de deu del matí. Quatre dotacions dels Mossos s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Cap a les 12 del migdia un jutge ha fet l'aixecament del cos. Segons fonts policials consultades per EFE, en la primera inspecció ocular no s'han trobat signes de violència, però l'autòpsia haurà de determinar les causes exactes i la data probable de la mort.

El jutjat d'instrucció de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols s'ha fet càrrec de la investigació. A les bases de dades de persones desaparegudes els Mossos d'Esquadra no han trobat denúncies de desapareguts per la zona que puguin coincidir amb el cadàver trobat.

stats