Societat 02/02/2020

Troben un home mort a la planta de residus de Sant Adrià i un altre a Puigcerdà

Els Mossos investiguen els dos casos

Ara
2 min
La planta Ecoparc de Sant Adrià de Besòs, on aquest matí s'ha trobat un cadàver, en una foto d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han obert dues investigacions les últimes hores per un home que s'ha trobat mort a la planta de residus de Sant Adrià de Besòs i per un altre que també s'ha localitzat sense vida a Puigcerdà.

D'una banda, els treballadors de la planta de tractament de residus Ecoparc de Sant Adrià han avisat la policia aquest diumenge, cap a les deu del matí, perquè havien trobat el cos d'un home. El jutge ha decretat l'aixecament del cadàver i els Mossos estan a l'espera que l'autòpsia pugui aclarir la causa de la mort. De moment es desconeix la identitat de l'home.

D'altra banda, els Mossos també investiguen el cas de la mort criminal d'un home a Puigcerdà. La policia local de la capital de la Cerdanya va alertar els Mossos aquest dissabte, a tres quarts de vuit del vespre, que s'havia localitzat el cos d'un home sense vida al seu domicili. El cadàver presentava signes de violència i els Mossos estan pendents que aquest dilluns se'n faci l'autòpsia per determinar també la causa de la mort.

Vuit morts criminals el primer mes de l'any

Els casos de Sant Adrià i Puigcerdà s'han produït el primer cap de setmana de febrer, després que el gener es tanqués amb vuit morts criminals. Quatre de les víctimes van ser per assassinats masclistes: una dona i la seva filla a Esplugues de Llobregat mortes per la seva parella i pare, respectivament, una dona a Terrassa assassinada per la seva exparella –un mosso d'esquadra que la va disparar amb la seva arma i després es va suïcidar– i una dona a Sant Joan Despí morta per la seva parella, que va intentar fugir en avió.

Les altres quatre morts han sigut un home, una dona i un treballador de l'Ajuntament de Barcelona –que era periodista– assassinats per un mateix home en una tarda al districte de Ciutat Vella i un home mort a Sabadell després de ser trobat ferit greument al carrer.

stats