Societat 06/11/2018

El cadàver trobat a la platja de les Botigues de Sitges és el de l’home que va desaparèixer dimecres a Garraf

Un veí ha donat l'avís als Mossos poc abans de les vuit del matí quan ha trobat el cadàver

Acn
2 min
Els Mossos d'Esquadra comproven si el cos de l'home trobat a les Botigues de Sitges és el del desaparegut dimecres

BarcelonaEl cadàver que ha aparegut aquest dimarts a la platja de les Botigues de Sitges -al límit amb el terme municipal de Castelldefels- és el de l’home de 50 anys i veí de Sant Boi de Llobregat que va desaparèixer dimecres passat quan es banyava a la platja del nucli de Garraf. Persones de l’entorn de la víctima han identificat el banyador i altres objectes personals de l’home, que ha aparegut a la sorra bocaterrosa en una zona situada a uns tres quilòmetres del punt on va desaparèixer. Un veí de les Botigues de Sitges ha donat l’avís sobre l’aparició del cadàver aquest dimarts quan faltaven pocs minuts per les 8 h. Durant les properes hores està previst que el metge forense practiqui l’autòpsia del cos.

L’home, amb experiència en travesses a mar obert, va anar a banyar-se a la platja de Garraf dimecres a la tarda malgrat el temporal, i la família en va denunciar la desaparició dijous a primera hora. Els Mossos d’Esquadra van trobar el seu vehicle molt a prop de la platja i la seva roba arraconada a la sorra. Des del moment de la denúncia, Salvament Marítim, la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i la Creu Roja van posar en marxa un ampli dispositiu de recerca amb diverses embarcacions i unitats subaquàtiques.

L’operatiu ha estat resseguint tota la línia de la costa amb especial atenció a les zones rocoses i s’ha mantingut actiu cada dia des de primera hora del matí fins a mitja tarda, quan ha marxat la llum del sol. Aquest dimarts, però, no s’ha arribat a reprendre perquè a primera hora s’ha rebut l’avís d’aparició d’un cos que tot indicava que corresponia al desaparegut.

stats