Societat 12/03/2019

Troben un nadó mort en un contenidor a Montcada i Reixac

Un treballador de la recollida d'escombraries ha alertat els Mossos d'Esquadra

Ara
1 min
Agents dels Mossos a la zona del contenidor on s'ha trobat el cadàver

BarcelonaUn treballador de la recollida d'escombraries ha trobat aquest dimarts el cos sense vida d'un nadó en un contenidor a Montcada i Reixac (Vallès Occidental). L'empleat ha alertat els Mossos d'Esquadra a les 6.16 h del matí. L'Àrea d'Investigació Criminal s'ha fet càrrec de la investigació.

El cadàver del nadó s'ha localitzat en un contenidor de rebuig soterrat. El treballador del servei de recollida d'escombraries ha descobert el nadó mort quan estava carregant el contenidor per buidar-lo al camió.

El contenidor se situa al carrer Ferrer i Guàrdia de Montcada i Reixac, al barri de Mas Rampinyo, a l'extrem nord del municipi. El servei judicial ha fet l'aixecament del cadàver a dos quarts de deu del matí. Els Mossos mantenen oberta la investigació, encara sense cap detingut.

Agents dels Mossos d'Esquadra inspeccionen el contenidor on aquest dimarts s'ha trobat el cadàver d'un nadó, a Montcada i Reixac

A Twitter, la Policia Local de Montcada i Reixac ha demanat que si algú disposa de cap informació relacionada amb la troballa del cadàver, s'hi posi en contacte.

Al maig de l'any passat ja es va trobar el cos d'un altre nadó en una planta de residus de la zona.

stats