Societat 20/04/2016

Una dona mor a les escales d'emergència d'un cine i la troben una setmana després

El seu marit n'havia denunciat la desaparició el 13 d'abril i ella portava una entrada a sobre del dia anterior

Europa Press
2 min
Diversos cotxes de la Policia Nacional davant del cinema on va aparèixer el cos

BarcelonaMorir en un intent de trobar una sortida i que el teu cadàver quedi amagat durant una setmana. És un malson possible per a qualsevol, i és el que li ha passat realment a una dona de València. Ahir es va trobar el seu cos a les escales d'emergència d'uns cèntrics cinemes de València. Els agents treballen amb la hipòtesi que la dona va caure per les escales, tenint en compte la forma en la qual van trobar el cos.

Segons ha explicat el delegat del govern al País Valencià, Juan Carlos Moragues Moragues, la víctima, de 55 anys, la víctima figurava "com a desapareguda des del passat 13 d'abril", quan el marit va denunciar-ne la desaparició. La Policia va trobar al cos una entrada de cinema del dia anterior, el dia 12.

Va ser una treballadora de neteja dels cines qui va trobar el cos quan va obrir una de les portes d'emergència, que no s'obren cada dia, perquè havia notat una olor molt forta. Moragues ha explicat que el cadàver havia quedat "entre les dues sortides d'emergència", i per la disposició –la bossa en un lloc, les ulleres en un altre i petites taques de sang a l'escala– s'estudia la tesi que la dona hagués mort com a conseqüència d'una caiguda o per algun tipus d'atac.

"No descartem la hipòtesi que hagués pogut caure perquè s'hagués desmaiat o relliscat", ha apuntat Moragues. Es treballa amb la hipòtesi que es podria haver trobat malament i buscat la sortida d'emergència per arribar al carrer ràpidament, un objectiu que no va aconseguir. Sigui com sigui, caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per determinar les causes exactes de la mort, tot i que es treballa amb la hipòtesi que va ser accidental o bé per causes naturals.

stats