Societat 22/05/2015

Universitats catalanes viatgen als Estats Units per seduir estudiants internacionals

Els centres universitaris participaran a una fira internacional a Boston per captar alumnat

Europa Press
1 min
Els estudiants que volen fer educació han de treure una mitjana de cinc en català i castellà a la selectivitat. El 2016 també puntuarà més la prova de matemàtiques.

BarcelonaRepresentants de les 12 universitats catalanes, l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (Acup) i de la Generalitat han viatjat a la fira internacional NAFSA de Boston (Estats Units) per presentar a partir d'aquest diumenge l'estratègia d'internacionalització del sistema universitari català, ha informat aquest divendres la Secretaria d'Universitats i Investigació.

La delegació catalana es reunirà amb diferents institucions de la costa est dels Estats Units, com la Universitat Harvard, el Massachusetts Institute of Tecnhnology (Mit), la Tufts University, i el Massachusetts Life Sciences Centre, i amb representants del Departament d'Educació Superior de Massachusetts i la National Science Foundation (NSF).

Les universitats donaran a conèixer l'oferta de graus i màsters a la fira NAFSA -la més important del món en l'àmbit de l'educació superior-, on tindran un estand propi anomenat 'Study in Catalonia. A knowledge hub in Sourthern Europe'.

És la quarta vegada que el sistema universitari català participa en aquesta fira nord-americana que, en aquesta edició, se celebra sota el lema 'New Horizons in International Education', i que acollirà 400 universitats i centres d'educació de tot el món i espera més de 100.000 visitants.

El pròxim curs, les universitats catalanes oferiran un total de 475 graus i el mateix nombre de màsters, i oferiran 14 graus i 32 màsters nous, la majoria dels quals s'impartirà en anglès amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat dels alumnes i ampliar la presència d'estudiants internacionals.

stats