Societat 21/01/2014

La URV es desvincula de l'estudi elaborat per dos professors que qüestiona BCN World

La universitat circumscriu l'informe a opinions expressades a "títol personal" i sosté que no ha rebut cap encàrrec per redactar-lo

Acn
1 min
La façana de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Tarragona / ACN

TarragonaLa URV ha emès un comunicat desmarcant-se institucionalment de l'informe elaborat per dos professors del departament de geografia de la URV, Antonio Ruso i Sergi Saladié, en el qual qüestionen l'encaix d'aquest macroprojecte urbanístic i lúdic en l'estratègia econòmica i territorial del Camp de Tarragona.

La universitat assegura que "en cap moment s'ha fet cap estudi, ni ha ha rebut cap encàrrec per fer-ne", i circumscriu l'escrit difós per la Plataforma Aturem BCN World a l'opinió expressada "a títol personal" sobre aquest tema per part dels dos docents. "N'hi pot haver tantes com membres té la comunitat" universitària, argumenta el mateix comunicat.

Segons ha precisat la institució acadèmica, aquests pròxims dies compareixeran al Parlament diversos professors de la URV per "aportar opinions i punts de vista des de la seva expertesa". "En qualsevol cas, les opinions publicades o expressades ni representen ni vinculen la Universitat", conclou.

stats