Violències masclistes

Presó provisional per a cinc dels sis membres de la Manada de Palma

La Policia troba en els mòbils dels joves turistes alemanys imatges de l'agressió sexual a una compatriota a l'habitació d'un hotel

ARA
2 min
Tres dels turistes detinguts de la manada de Palma arribant als jutjats per declarar.

BarcelonaCinc dels sis turistes alemanys detinguts per una violació en grup a una jove compatriota en un hotel de la Platja de Palma han ingressat a presó provisional per ordre del jutjat número 8 de la ciutat, després d'haver escoltat els seus testimonis dels fets. Segons la Policia Nacional, la quatre dels joves van forçar la noia i van enregistrar l'agressió amb els telèfons mòbils.

Dissabte, els sis joves, al voltant dels 20 anys, van passar a disposició judicial per prestar declaració sobre els fets. La noia agredida té 18 anys i va ser la que va donar la veu d'alerta a responsables de l'establiment hoteler i, posteriorment, va ser atesa en un hospital i es va activar el protocol per agressions sexuals.

La violació va tenir lloc dijous a la matinada en un hotel de Palma. Segons fonts de la investigació, els ara detinguts van conèixer un grup de noies alemanyes que estaven de vacances, entre les quals hi havia la víctima. Aquesta última va pujar a l'habitació dels nois amb un dels arrestats a la platja. Al principi estaven ells dos sols, però després va arribar la resta del grup. Alguns dels homes la van violar i d'altres no van fer res per impedir-ho. En un moment determinat, la noia va poder escapar-se dels agressors i va alertar la recepció.

No se sap ni qui ni en quin moment es va enregistrar l'agressió. En un primer moment, els homes van declarar que havien estat relacions consentides i que la noia havia accedit a ser gravada. La policia va detenir la mateixa nit cinc dels homes i hores més tard va arrestar el sisè, el que havia mantingut relacions per primer cop amb la noia. Ara, tots sis han de respondre a un delicte d'agressió sexual i s'ha d'acreditar quin paper va jugar cadascú en l'agressió.

Telèfons Violències Masclistes

Telèfons 24 hores contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

Emergències

Mossos d’Esquadra

900 900 120

112

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores

contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores contra

les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

stats