Obama respondrà les preguntes dels ciutadans en una teleconferència a través de Google+

Es farà dilluns i alguns dels internautes seran convidats a la teleconferència per parlar directament amb el president nord-americà. Els ciutadans poden enviar les preguntes a través de YouTube

Primer va ser YouTube, després Facebook i Twitter i ara és el torn de Google+. La Casa ha anunciat aquest dilluns que el president nord-americà, Barack Obama, contestarà les preguntes dels internautes en una teleconferència a través de la xarxa social Google+.

La teleconferència, que es farà el pròxim dilluns a les 17.30 hora local (a les 23.30 hora catalana), tindrà una durada aproximada de 45 minuts i la Casa Blanca ha anunciat que alguns dels internautes que enviin preguntes al president seran convidats a la tertúlia i podran parlar directament amb Obama.

Els ciutadans poden enviar les preguntes, en format text o enregistrades en un vídeo, a través del canal de la Casa Blanca a YouTube. El període per formular les qüestions s'obre avui i s'allargarà fins el pròxim dissabte, 28 de gener.

La compareixença a la xarxa es produirà un dia abans de la celebració als Estats Units del discurs sobre l'Estat de la Nació, en una sessió conjunta de les dues cambres del Congrés.

Més continguts de