Comarques Gironines 09/06/2014

Surt al mercat una nova cervesa feta amb blat dels Aiguamolls de l'Empordà

S'elabora amb varietats antigues que s'utilitzen per fer el pa de tramuntana

Acn
1 min
Exemples de les noves ampolles que contenen la cervesa feta amb blats dels Aiguamolls de l'Empordà / ACN

Castelló d'EmpúriesEls cervesers empordanesos Joan Benejam i Marc Mallol s'han tornat a reinventar creant una nova cervesa, la Rufa Blat dels Aiguamolls de l'Empordà. Aquesta és la tercera cervesa que els empresaris treuen al mercat utilitzant elements distintius de l'Empordà. En la primera cervesa van incorporar mel dels apicultors de la zona, la segona portava garnatxa solera d'Espolla, i aquesta tercera té com a ingredient principal un dels blats cultivats als Aiguamolls de l'Empordà, el 'florence aurora'. La idea va sorgir del Gremi de Flequers Artesans de les comarques gironines i s'ha donat a conèixer aquest diumenge durant la setzena edició de la Fira del Pa de Castelló d'Empúries.

stats