Mèdia 18/03/2011

Lluís Recoder al Twitter: "Entesa la petició de wifi, no cal que m'envieu més tuits..."

Un abundós grup d'usuaris de Rodalies Renfe col·lapsen el compte de Twitter del conseller de Territori i Sostenibilitat demanant-li la integració de xarxes wifi a les estacions i als trens

Redacció
1 min
Piulada de Lluís Recoder al Twitter

BarcelonaLa incidència que ahir afectava el servei ferroviari de la línia R4 de Rodalies Renfe entre Terrassa i Manresa va fer que un grup d'usuaris indignats omplissin el compte de Twitter del conseller de Territori i Sostenibilitat. Malgrat que la companyia va posar en funcionament un dispositiu especial d'autobusos per atendre els clients de les estacions afectades, la indignació dels usuaris va més enllà de les afectacions d'ahir i es queixen de constants demores i el que consideren un augment abusiu del preu dels bitllets.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El servei ferroviari de la R4 entre Terrassa i Manresa, no obstant, no es reprendrà almenys fins dissabte a les 23 hores de la nit, segons va explicar el mateix conseller. Desbordat per la recepció massiva de missatges, ha assegurat que ha entès el missatge i ha demanat que s'aturi la campanya. "Entesa la petició de wifi, no cal que m'envieu més tuits...", ha dit.

stats