Mèdia 09/05/2012

El director de 'La Razón' defensa la seva portada a Twitter: "M'alegro que us pugueu desfogar amb els tuits, així us estalvieu el psiquiatre"

Francisco Marhuenda ha defensat a la xarxa la seva portada dels atacs de molts tuitaires, que s'han indignat perquè fa pública la identitat de 5 líders estudiantils que protesten contra les retallades en educació i els acusa de "mals estudiants"

Ara
1 min
Francisco Marhuenda, director de 'La Razón'

BarcelonaFrancisco Marhuenda, director del diari 'La Razón' ha defensat la seva polèmica portada d'aquest dimecres, que des que en va fer un avançament dimarts a la nit no ha deixat de provocar-li crítiques a Twitter i, fins i tot, portades que la parodien . El director del mitjà s'ha defensat i ha assegurat que es tracta d'una portada "seriosa i rigorosa, amb dades incontestables, excita els radicals". Així, ha recomanat als que s'han pronunciat al respecte: "Un poc de til·la i seny".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Els insults i l'agressivitat demostren que hi ha més gent de la que pensava que necessita passar pel psiquiatra o per una escola de primària", ha afegit Marhuenda per defensar-se de les crítiques.

Per defensar-se de les acusacions d'un tuitaire de vulnerar drets a l'hora de doner a conèixer les identitats i altres dades personals dels joves de la portada, Marhuenda ha apel·lat al lloc de professor de Dret de la Informació que ha ocupat a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Entre les crítiques més dures que ha rebut Marhuenda destaca la d'un tuitaire que li ha dit: "Que vostè sigui llicenciat en periodisme i en dret és una vergonya per als seus companys i un clar fracàs dels seus professors". A això, el periodista ha contestat que, a banda de llicenciat, és doctor en dret i que properament llegeix la tesi de periodisme.

stats