Ràdio
Mèdia 05/04/2011

'La competència', de RAC1, guanya el premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio

Marta Romagosa i el Canal Super3, entre els altres guardonats

Albert Castellví
1 min
Catalunya, RAC

BarcelonaEl programa de RAC1 La competència, que presenten cada migdia (12.00-13.00) Òscar Andreu i Òscar Dalmau, ha guanyat el premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio. El jurat ha valorat "la creació, imaginació i excel·lent posada en escena" de l'espai, que "aconsegueix atraure la gent més jove cap a la ràdio". El programa és líder d'audiència a la seva franja, amb 149.000 oients, segons les dades de la darrera onada de l'EGM, i té una gran presència a les xarxes socials, amb 52.000 amics a Facebook i 16.000 seguidors a Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la categoria de millor professional s'ha imposat Marta Romagosa, periodista de Catalunya Ràdio, mentre que el premi al millor programa de ràdio local ha estat per a Solituds, de l'emissora municipal de Sant Joan les Fonts. El canal de podcàsting IMTV, elaborat per alumnes de la Institució Montserrat, ha estat reconegut amb el premi a la innovació. Finalment, el Canal Super3 s'ha fet amb el guardó 1924, que distingeix una iniciativa de l'àmbit audiovisual.

L'acte de lliurament de premis, que ja han arribat a l'onzena edició, tindrà lloc dijous a l'auditori de l'ONCE a Barcelona.

stats