Especials 12/02/2013

Judici al 'Robin dels bancs' i debat sobre la ILP de la dació: el dia que ens espera

Matí de judici a Enric Duran, acusat d'haver enredat diversos bancs, i tarda de debat sobre la ILP contra els desnonaments. A Parlament espanyol, també es debat la ILP dels toros

Ara
1 min
AL CENTRE DEL DEBAT El discurs d'Ada Colau al Congrés i la ILP de la dació en pagament han situat el debat sobre els desnonaments al centre del focus mediàtic.

BarcelonaDimarts amb una agenda plena, amb quatre cites destacades:

1. Primer dia de judici a Enric Duran, el 'Robin dels bancs' S'enfronta a una petició de pena de vuit anys de presó per haver contractat més de 490.000 euros en crèdits bancaris que no tenia intenció de tornar. Duran va destinar els diners a iniciatives socials.

2. Debat de la ILP de la dació en pagament. Al Congrés, a la tarda, també es parlarà dels bancs, perquè es debatrà si s'admet a tràmit la iniciativa legislativa popular que demana establir mesures per evitar els desnonaments, com ara la dació en pagament per als que no puguin pagar la hipoteca. Tot apunta que el PP tombarà la proposta.

3. Debat de la ILP dels toros. També al Congrés, en el mateix ple, es debat la ILP per declarar els toros bé d'interès cultural a tot Espanya, que els defensors dels toros consideren que passaria per sobre de la llei catalana que va prohibir les corrides.

4. Mario Draghi, al Congrés. Hores abans, també al Congrés, el president del BCE compareix a porta tancada per explicar el seu pla d'ajudes i per "escoltar" el que els diputats li hagin de dir.

stats