Especials 03/04/2011

Troben els cossos de dos treballadors morts a Fukushima el dia del terratrèmol

Els cossos van ser trobats el passat dimecres quan es treia aigua contaminada. L'autòpsia ha confirmat que van morir el mateix dia del terratrèmol.

Efe
1 min
El primer ministre japonés va visitar ahir els bombers de la base de Fukushima/ EFE

TòquioLes autoritats japoneses han informat aquesta matinada que han trobat els cossos de dos treballadors de TEPCO, l'empresa que opera la central nuclear de Fukushima, que estaven desapareguts des del passat 11 de març.

Els cossos es van trobar dimecres passat a la part inferior d'una de les unitats de la planta nuclear, segons ha informat aquesta matinada la televisió NHK, quan s'estava drenant l'aigua contaminada que inundava la planta baixa del reactor.

L'autòpsia, que es va haver de practicar després que es netegés la radioactivitat dels cossos, indica que els dos van morir el mateix dia 11 de març, a causa de les hemorràgies externes. El president honorari de TEPCO, Tsunehisa Katsumata, ha lamentat la mort dels joves que "treballaven per la seguretat de la central", va dir, i es va mostrar decidit a evitar que "es repeteixin tragèdies com aquesta".

stats