CAP AL 25-N
Política 17/11/2012

ERC enumera les "sis raons per convèncer un indecís", amb clatellot de Junqueras a Mas

Les joventuts republicanes busquen fer forat entre els electors que dubten entre ERC i CiU erigint Junqueras en la garantia que el procés no embarrancarà

Ara
1 min

BarcelonaLes joventuts d'ERC han fet públic aquest dissabte un nou vídeo de campanya, aquest cop dirigit a convèncer els que dubten entre CiU i ERC. En l'espot de campanya, una animació en què apareix Junqueras caricaturitzat, les joventuts republicanes erigeixen la formació en la garantia que el procés independentista no embarrancarà a mig camí. Per això, exposa la necessitat que ERC esdevingui segona força al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"T'imagines el president de la Generalitat i el cap de l'oposició junts defensant la independència de Catalunya davant la UE?", es pregunta la veu en off damunt la imatge de les caricatures de Mas i Junqueras de costat. Just en aquest moment, el ninot que representa el líder republicà etziba un clatellot al ninot que caricaturitza Artur Mas, amb intenció de simbolitzar que CiU no arribarà fins al final si no té ERC empenyent el procés.

stats