TROFEU JOAN GAMPER
Esports Barça 22/08/2011

El barcelonisme ja viu la gran festa del Gamper

Tot a punt per la gran festa del barcelonisme. La segona jornada del Congrés de Penyes continua el seu curs i aquesta nit es juga el Gamper (TV3, GolT, 20.30 hores)

Redacció
1 min
S'estrena la nova gespa

BarcelonaLa festa del Gamper començarà a les 15.00 h, amb activitats per a tota la família al voltant del Camp Nou. La sortida dels jugadors per fer la presentació oficial està prevista per les 19.50 h, amb parlaments de Josep Guardiola i Carles Puyol. Després es jugarà el partit contra el Nàpols (20.30 hores, en directe per TV3 i GolT), un conjunt itailià que ve amb totes les seves figures, en un duel gairebé de Champions.

Els blaugranes s'han entrenat a les 9.00 h a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí amb tota la plantilla. Alexis ha fet part de la feina amb el grup, i Maxwell, Puyol i Afellay han fet treball específic de recuperació de les seves respectives lesions. També hi han participat Jonathan Dos Santos, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Kiko Femenia i Cuenca, que són els jugadors del filial que podria fer jugar Guardiola per al partit d'aquest vespre. Qui segur que no hi jugarà serà Alexis Sánchez, que es recupera de les molèsties a la cuixa esquerra, però sembla que arribarà en condicions per ser a la Supercopa d'Europa. Alexis s’ha entrenat parcialment amb l’equip i parcialment en solitari. Cal recordar que Alexis Sánchez es va fer una elongació del recte intern de la cuixa esquerra durant l’escalfament del Barça-Madrid de dimecres passat. Aquest dilluns, doncs, ha començat a treballar amb la resta del grup, cosa que també ha tornat a fer Maxwell, que dissabte ja es va reincorporar, també parcialment, al grup.

stats