BARÇA
Esports Barça 07/09/2011

El Barça recupera els internacionals i només Piqué s'entrena al marge

El defensa central s'ha exercitat al gimnàs el dia en què Pep Guardiola ha tornat a recuperar tots els internacionals

Efe
1 min
Gerard Piqué.

Sant Joan DespíEl Barça s'ha exercitat aquest dimecres amb la plantilla al complet després del retorn de tots els internacionals, i tan sols el central Gerard Piqué s'ha quedat al gimnàs, ja que encara s'està recuperant de la seva lesió.

L'entrenament vespertí dels de Pep Guardiola ha tornat a recuperar la normalitat amb la incorporació dels jugadors que han viatjat amb la selecció, un total de quinze futbolistes.

L'única baixa és la de Gerard Piqué, que segueix amb la seva feina específica per recuperar-se del seu trencament fibril·lar al bessó de la cama esquerra, que el va privar de viatjar amb la selecció espanyola.

De la seva banda, els tocats Carles Puyol, Adriano i Afellay han treballat amb el grup, mentre que Maxwell ha realitzat també l'escalfament amb tota la plantilla. També els del planter Rosell, Gustavo, Gerard Deulofeu, Isaac Cuenca, Cristian Lobato i Carmona han completat la sessió d'entrenament amb el primer equip.

El Barça torna als entrenaments aquest dijous (10.00 hores) amb la vista posada en la preparació del partit a Anoeta contra la Reial Societat, dissabte que ve a Sant Sebastià.

stats