BARÇA
Esports Barça 16/09/2011

Felip Puig: "No pot ser que els que tinguin antecedents estiguin a la grada jove"

El conseller d'Interior recolza la proposta de la grada d'animació del Barça, però diu al programa 8 al dia de 8TV que s'hauran de complir les mesures de seguretat

Redacció
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, va parlar al programa 8 al dia de 8TV de la grada d'animació que està impulsant el Barça per qual l'equip jugui al Camp Nou. "Nosaltres donem total suport a la grada jove". Això sí, Puig va avisar: "Tenim algun indicador, ja ho vam veure a Mònaco i també en el partit contra el Vila-real. Hem observat que alguns indicadors d'èpoques pretèrites han tornat a aparèixer", va afirmar.

Puig creu que és una bona notícia que el Barça impulsi aquest tipus d'iniciatives: "Tant de bo el Barça tiri endavant la grada jove, perquè tindrà un motor d'animació i de suport a l'equip, però haurem de complir amb les condicions de seguretat". I quines són aquestes mesures de seguretat? "El que diu la Llei. Que no es pugui promoure, ajudar o donar entrades a persones amb antecedents en temes delictius", va dir Puig, que va afegir: "Els que tenen precedents, el que no pot ser és que els veiem un altre cop en aquests projectes".

stats