Barça
Esports Barça 11/12/2010

Guardiola: “Vaig ser-hi dos anys i no és cert tot el que s'està dient de Qatar, d'injustícies n'hi ha a tot arreu”

El tècnic no entra en valoracions i afirma que, si la junta directiva ha pres la decisió de posar publicitat a la samarreta "és perquè li convé al Barça"

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola, abans de la roda de pemsa.

Sant Joan DespíEra evident que un dels temes del dia d'avui a la sala de premsa seria què en pensa Pep Guardiola de l'acord de patrocini del Barça amb la Fundació Qatar. El de Santpedor, que va jugar i viure dos anys en aquest petit país del Golf, assegura que “no és cert tot el que s'està dient de Qatar. D'injustícies n'hi ha a tot arreu, també aquí”.

Per Guardiola, “tenen llibertats, però també unes regles perquè són un país musulmà; les dones que volen treballar ho poden fer, però separen els espais per sexes perquè és la seva religió, no per prohibicions”. El tècnic no ha volgut valorar el fet que per primer cop una marca posi publicitat a la samarreta del Barça, “però entenc que si una entitat de més de 100 anys trenca una tradició com aquesta, és lògic que hi hagi debat, però el senyor Faus en va explicar les raons, que són econòmiques. Jo ho desconec, ells manen i si ho han fet, és perquè és el que li convé al Barça”.

stats