BARÇA
Esports Barça 03/04/2013

Leo Messi no està descartat per jugar contra el PSG: "Tornaré aviat. Per sort no ha estat gaire cosa"

L'argentí té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta i la seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits

Ara
1 min

BarcelonaLeo Messi no podrà jugar aquest dissabte contra el Mallorca després de lesionar-se durant el partit d'aquest dimarts contra el PSG al Parc dels Prínceps de París. El club blaugrana ha informat que el davanter argentí pateix una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta i ha assegurat que l'evolució del jugador marcarà la seva disponibilitat per als propers partits.

Així doncs, el Barça no ha descartat que Messi pugui jugar la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el PSG el proper dimecres. "Tornaré aviat. Per sort no ha estat gaire cosa", ha dit Messi al seu compte de Facebook. De fet, l'argentí ha penjat una foto d'ell a la consulta mèdica.

El jugador es va lesionar durant la primera part i va esperar-se sobre la gespa a que l'àrbitre xiulés el camí als vestidors però quan va començar la segona part, Messi es va quedar a la banqueta i Cesc va ocupar el seu lloc al camp.

stats