Lliga de Campions
Esports Barça 16/05/2011

Evra: "Sense Cristiano, el ManU és més equip"

El lateral francès ha afirmat en declaracions recollides per l'ESPN que l'actual Manchester United és "més equip" perquè ara "no han de jugar per a ell"

Redacció
1 min
Patrice Evra celebra el títol de Lliga amb una copa de plàstic.

BarcelonaPatrice Evra ha suggerit a l'ESPN que l'actual United és un equip més complet des que Cristiano Ronaldo no forma part de la plantilla. "Els anys que Cristiano va ser aquí va fer una gran feina, però l'equip jugava per a ell i potser ara hi ha gent que se n'oblida, d'això", ha dit. "Però des que ell i Carlos Tévez han deixat l'United, semblem més un equip".

El lateral francès ha volgut matisar les seves paraules i deixar clar que no és una crítica cap als seus excompanys, dos futbolistes de primer nivell que qualsevol equip lamentaria deixar de tenir a les seves files. El mèrit de Sir Alex Ferguson és haver construït, sense ells, un bloc molt més sòlid i guanyador.

"No dic que siguem millors sense Cristiano, sinó que, segur, som més equip. Si em fas destacar un jugador d'aquesta temporada, no crec que te'n pogués dir cap. Això és el que demostra que guanyar la Lliga aquest any és cosa de tots, de l'esperit del Manchester United".

stats