Barça-Espanyol
Esports Barça 08/01/2012

Un derbi farcit de debutants

Cesc, Alexis, Cristian Álvarez, Héctor Moreno o Romaric són alguns dels futbolistes que aquest vespre poden disputar el seu primer derbi entre Espanyol i Barça

M. M.
1 min
Alexis celebra el gol que ha marcat al Bernabéu.

BarcelonaTots els derbis s'omplen d'al·licients, i el d'aquest vespre a Cornellà-El Prat no n'és una excepció. I és que en aquesta ocasió hi ha diferents futbolistes de tots dos equips que poden viure, per primera vegada, l'experiència d'un Espanyol-Barça.

És el cas dels blaugranes Cesc, Alexis i Thiago. I dels espanyolistes Weiss, Héctor Moreno, Cristian Álvarez i Romaric, a més de Sergio García i Thievy, si no tenim en compte la final de la Copa Catalunya que van disputar a principis d'aquesta temporada.

Encara que cap dels dos entrenadors va donar cap pista a la prèvia del derbi, en clau barcelonista sembla que Cesc és el futbolista més ben situat per jugar d'inici. Tot i que no es pot descartar que també juguin Alexis o Thiago, o que almenys tinguin uns minuts al segon temps.

A l'Espanyol, en canvi, sembla força clar que Cristian Álvarez serà el porter titular i que també jugaran Héctor Moreno, Weiss i Sergio García.

stats