EUROLLIGA: QUARTS DE FINAL
Esports Bàsquet 20/03/2012

El Barça Regal fa els deures contra l'Unics i s'endú el primer partit (78-66)

Els homes de Xavi Pascual han dominat el partit des de l'inici i tan sols han patit en el darrer quart, quan els russos s'han situat a tres punts

D.r. Jover
1 min
El blaugrana Boniface Ndong lluita amb Nathan Jawai, de l'Unics Kazan

BarcelonaEl FC Barcelona Regal ha superat l'Unics Kazan per 78-66 en el primer partit de l'eliminatòria dels quarts de final de l'Eurolliga. Els blaugranes, amb Pete Mickeal com a estilet ofensiu (22 punts), han superat el conjunt rus, que ha trobat a faltar més anotació de Domercant (12), el seu millor home, i ha confiat massa en l'aportació del pivot Jawai (15).

Només hi ha hagut partit en els darrers set minuts d'encontre. Els de Xavi Pascual han passat de guanyar de dotze punts en els últims minuts del tercer quart (62-50) a veure's amb tan sols tres punts d'avantatge a falta de sis minuts per acabar el partit (62-59). El parcial de 0-9 de l'equip de Pashutin, que no ha deixat mai d'estar en el partit, ha posat l'ai al cor als blaugranes i a l'afició, que per un moment s'ha temut el pitjor.

Aleshores, en els moments decisius, ha estat quan ha aparegut Navarro amb un triple per refredar els russos i també Mickeal, que amb una penetració ha deixat l'avantatge a set punts (69-62). La petita renda aconseguida pels catalans a falta de tres minuts ha estat massa per a l'Unics, que s'ha quedat a mig camí de la remuntada. I és que els de Kazan han trobat a faltar Jawai a la pintura en els moments decisius.

El 78-66 definitiu, amb un triple final de Mickeal i una esmaixada de Ndong, dóna el primer partit de l'eliminatòria al Barça Regal, que aquest dijous (20.45 h) jugarà també al Palau Blaugrana el segon partit contra l'Unics. Cal recordar que els quarts de final són al millor de cinc partits.

stats