LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 16/07/2012

Nathan Jawai fitxarà pel Barça Regal aquest dimarts

El pivot australià ha arribat aquest dilluns a Barcelona i té previst passar la revisió mèdica, reunir-se amb el club i signar el seu nou contracte el proper dimarts

David R. Jover
1 min
Jawai jugant amb els Cairns Marlins

BarcelonaNathan Jawai és a punt de ser jugador del Barça Regal. El pivot australià, que ha passat les darreres setmanes jugant diversos partits amb el seu exequip a Austràlia, el Marlins de Cairns, torna a Europa per concretar la seva incorporació al Barça Regal amb un contracte d'una temporada.

Jawai, que aquest diumenge (hora australiana) va agafar un avió amb destinació París (via Tòquio), ha arribat a Barcelona aquest dilluns i el proper dimarts podria formalitzar el seu fitxatge pel Barça Regal, després de passar la pertinent revisió mèdica.

Jawai, de 2'08 i 25 anys, ha jugat les els dos darrers anys a Europa. Fa dues temporades va signar amb el Partizan de Belgrad, mentre que aquesta passada temporada va anar a jugar a Kazan (Rússia). Després de dues temporades disputant l'Eurolliga, sembla que de primeres el jugador només disputarà la màxima competició continental, que aquest any pot arribar a tenir més de 30 partits.

Serà el segon fitxatge de la temporada per part del Barça Regal, que fa poc més d'una setmana va anunciar el fitxatge d'Ante Tomic i la renovació d'Erazem Lorbek.

stats