NBA
Esports Bàsquet 24/12/2011

La NBA es posa en marxa el dia de Nadal amb tres partits excepcionals

El tancament patronal i l'acumulació de notícies relacionades amb sindicats, tribunals i convenis col·lectius han provocat un efecte curiós en l'aficionat al bàsquet, que té més ganes que mai de viure una temporada atípica de tan sols 66 partits

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLa NBA comença aquest diumenge amb cinc partits, tres d'ells extraordinaris, per obrir la campanya i reclamar tot el protagonisme mediàtic.

Els New York Knicks aixecaran el teló (18 hores) rebent els Boston Celtics al Madison Square Garden. Després (20.30 hores), els Dallas Mavericks i els Miami Heat reeditaran la final de la temporada passada.

La nit es tancarà (23 hores) amb un apassionant encontre entre Los Angeles Lakers de Pau Gasol i els Chicago Bulls. Canal + Deportes oferirà aquests tres duels, que reuneixen sis dels aspirants al títol de campió.

El tancament patronal i l'acumulació de notícies relacionades amb sindicats, tribunals i convenis col·lectius han provocat un efecte curiós en l'aficionat al bàsquet, que té més ganes que mai de viure una temporada atípica de tan sols 66 partits.

Per viure el debut oficial de Ricky Rubio caldrà esperar a dilluns, quan els Minnesota Timberwolves rebran els Oklahoma City Thunder al Target Center. Raül López, base del Gescrap Bizkaia, explica en una entrevista que aquest diumenge publica l'ARA que "Ricky Rubio ho farà millor del que tothom es pensa".

Aquest dilluns també s'estrenaran Marc Gasol i Rudy Fernández. Els Memphis Grizzlies del pivot català juguen a l'AT&T Center de San Antonio, mentre que els Denver Nuggets de l'escorta mallorquí visiten els vigents campions a l'American Airlines Center de Dallas.

stats