Esports Futbol 03/07/2012

Un diari italià reclama un partit Catalunya-Espanya per visualitzar qui ha guanyat l'Eurocopa

El mitjà online 'Il Vostro Quotidiano' assegura que Espanya "és campiona d'Europa gràcies a Catalunya"

Ara
1 min
Imatge de l'article publicat al diari online italià 'Il Vostro'

BarcelonaEl diari online italià 'Il Vostro Quotidiano' ha publicat aquest dilluns un article en el que proposa que es jugui un partit amistós entre Catalunya i Espanya per Nadal. El mitjà de Milà assegura que la victòria de la selecció espanyola a la passada Eurocopa va ser "gràcies a Catalunya" i recorda que jugadors com Puyol i Xavi van celebrar el triomf al Mundial mostrant una la senyera.

El diari recorda que entre els jugadors de 'la roja' hi havia cinc catalans que van participar a la final (Piqué, Jordi Alba, Xavi, Cesc i Sergio Busquets), a més de Valdés, porter suplent de Casillas. I també recorda l'absència de Carles Puyol per lesió. També recorda que el combinat català té "el diví" Johan Cruyff de seleccionador. Fins i tot s'atreveix a proposar un equip titular: Valdés; Víctor Ruiz, Montoya, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Verdú, Xavi; Cesc, Cuenca i Bojan.

D'altra banda, també explica que "molt poca gent va celebrar el triomf de la selecció espanyola a Barcelona", i diu que el web oficial de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes "continua lluitant perquè Catalunya pugui disputar el Mundial de Brasil del 2014".

Per tot això es pregunta "¿què passaria si Catalunya i Espanya s'enfrontessin?"; i proposa que totes dues seleccions es vegin les cares en un amistós per Nadal.

stats