Comunicació
Mèdia 16/05/2011

Mari Pau Huguet: "La gent pel carrer em diu 'et trobem a faltar', i això s'agraeix molt"

En una entrevista a 'El món a RAC 1', la presentadora de TV3 no ha descartat tornar a les pantalles en algun moment i ha assegurat que també li agradaria fer un programa radiofònic nocturn o matinal

Redacció
1 min
Mari Pau Huguet a 'El Món a Rac 1'

BarcelonaEn una entrevista a El món a RAC1, la presentadora catalana Mari Pau Huguet ha explicat que actualment col·labora amb el Defensor de l'Audiència, un servei de Televisió de Catalunya creat amb la voluntat de fomentar la participació dels espectadors i els oients.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'últim treball televisiu d'Huguet va ser al capdavant del Tvist, abans que la presentadora Elisabet Carnicé li prengués el relleu fa dos anys. Huguet ha assegurat que és molt conscient que a la televisió “la gent es fa gran i pugen noves fornades” i ha afegit que, no obstant això, la gent encara l'atura pel carrer i li diuen “et trobem a faltar". "Això s'agraeix molt”, ha afegit.

La presentadora ha assegurat, però, que no descarta reaparèixer a les pantalles i ha dit que li agradaria fer-ho amb un format similar al de Connexions, el programa de TVC que ella mateixa va presentar i que servia de plataforma per resoldre els dubtes dels teleespectadors. “Seria un Defensor de l'Audiència en format televisiu”, ha dit Huguet.

La presentadora també ha manifestat que li hauria agradat combinar televisió i ràdio en la seva carrera professional i que, malgrat ser molt fidel al format televisiu, actualment no li faria res conduir un programa radiofònic, el mitjà en què va començar la seva trajectòria periodística. "La ràdio va ser la meva mare professional”, ha conclòs Huguet.

stats