Mèdia 22/01/2012

'Creix la confiança en Rajoy', a la portada de 'La Razón'

Una enquesta electoral dóna encara més marge al PP sobre el PSOE si avui es tornessin a fer les eleccions generals. 'El Peridódico' i 'La Vanguardia' es fan ressò dels béns que la policia de Nova Zelanda ha requisat al fundador de Megaupload

Ara
1 min
Portada La Razon 22 gener 12

BarcelonaLa Razón obre edicio aquest diumenge amb una enquesta electoral que dóna a Mariano Rajoy més marge encara sobre el PSOE que el que va obtenir en les eleccions generals. Segons el rotatiu, obtindria un 46,3% dels vots i fins a 193 diputats. Ara en té 186. Quatre ministres del PP escriuen sobre els seus reptes al govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Peridódico i La Vanguardia es fan ressò dels béns que la policia de Nova Zelanda ha requisat al fundador de Megaupload. La Vanguardia també entrevista el ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, que assegura que "els centralistes del PP no manen", i que "no hi haurà involució".

La cursa de Carme Chacón i Alfredo Rubalcaba a les primàries dels socialistes espanyols també centra la portada de La Vanguardia i d'El País. Aquest últim assegura que tots dos candidats s'atribueixen la majoria de delegats.

La victòria de Newt Gingrich a les primàries republicanes a Carolina del Sud és un dels temes destacats de la portada d'El Punt Avui.

La premsa esportiva se centra en la rellevància del partit del Barça contra el Màlaga per mantenir les opcions de guanyar la Lliga. "Va la Liga", diu Mundo Deportivo. "Esto está que arde", es por llegir a la portada de Sport.

stats