GUARDONS
Mèdia 28/01/2013

Jordi Évole, guardonat amb el Premi de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán

El guardó distingeix el presentador de 'Salvados' "pel seu treball en la renovació dels gèneres periodístics"

Ara
1 min
Jordi Évole

BarcelonaEl periodista Jordi Évole ha estat distingit amb el IX Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán en la categoria de periodisme generalista. El jurat ha atorgat aquest premi per unanimitat al director i presentador del programa 'Salvados' en reconeixement "al seu treball en la renovació dels gèneres periodístics, l'aproximació sense complexos a una realitat, la de la crisi, i l'establiment d'una agenda informativa pròpia i socialment necessària".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Évole és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ha desenvolupat la carrera professional a la ràdio, la premsa i la televisió. Al llarg de la seva carrera, ha rebut diferents premis, entre els quals hi ha dos Ondas aconseguits el 2008 per la seva innovació i qualitat televisiva a 'Salvados por la campaña', i el 2011, que el va distingir com a millor presentador pel programa que condueix a La Sexta.

El Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán el convoca el Col·legi de Periodistes de Catalunya, que forma part del jurat juntament amb el Grupo Planeta, Random House Mondadori, i els diaris 'El Periódico de Catalunya' i 'El País'. El guardó es va crear l'any 2004 amb la voluntat de recordar permanentment la figura i l’obra de Vázquez Montalbán. La distinció consta de dos apartats: el premi en categoria esportiva i el generalista. En la categoria esportiva, el jurat del premi convocat pel Col·legi de Periodistes i la Fundació FC Barcelona va anunciar recentment que, en aquesta edició, el guardó havia recaigut en el periodista i escriptor anglès Nick Hornby. L'entrega dels premis tindrà lloc en els propers mesos.

stats